Turnaj dřív než trénink

Nový rok 2019 naše Čertice přivítaly také aktivně pohybem. Hned o letošní první sobotě vyrazily na slušně obsazený ženský fotbalový halový turnaj do Sázavy na Benešovsku.

Na prahu nové kalendářní sezóny vyrazil náš tým hlavně sbírat cenné zkušenosti. Přesto se v silné konkurenci soutěžních celků neztratil. Po úvodním nezdaru s pozdějšími finalistkami z Mix Teamu, který tvořily fotbalistky několika klubů včetně prvoligového Hradce Králové, holky rozhodně nesložily zbraně, výrazně se zlepšily a ve zbylých duelech již se svými soupeřkami držely krok. Svých úspěšných turnajových gólových premiér se dočkaly Míša Žižková s Eržou Doubkovou a konečné 8. místo bylo podtrženo slušným kolektivním výkonem a individuálním vyhlášením Elišky Živělové nejlepší hráčkou svého celku v turnaji.

Naše sestava: Šárka Kučerová – Eliška Živělová, Erika Doubková, Míša Žižková, Míša Třísková, Luca Ničová, Pája Forstová a Nikča Šírová, trenéři Jéňa Štol a Kája Vodrážka.

Po sobotním halovém turnaji v Sázavě začal hned o letošním prvním pondělním podvečeru našim Čerticím jejich tréninkový proces v roce 2019. Během ledna a února budou tréninkové jednotky absolvovat ve víceúčelové přetlakové hale v Rohatsku na Mladoboleslavsku.

Společné úvodní foto: Láďa  Brandejský (děkujeme!!! 🙂 )

Stejně tak MOC děkujeme Bobovi Pánkovi a jeho mediálnímu portálu Jablonec.online za sponzorskou i reálnou pomoc s dopravou našeho týmu na turnaj a zpět!!! A Bobovi také za to, že po celou dobu dokázal hrdinně sedět v hledišti a turnajové dění sledovat!

Podobné příspěvky