Když hrají gólmanky a chytá zraněná útočnice :-)

Opět po roce se naše fotbalistky zúčastnily mezinárodního turnaje v Měchenicích. Na krásném travnatém pažitu se takřka za letního počasí hrálo na zmenšené hřiště v počtu 6 + 1.

Svou pozici favoritek potvrdily německé hráčky od Berlína z Mariensdorfu, které prošly turnajovým měřením sil bez klopýtnutí a zaslouženě zvítězily. Naše Čertice byly ve startovním poli jediným týmem, který nehraje pravidelně žádnou soutěž. „Naším cílem bylo především si spolu zase po nějakém čase naplno užít atmosféru turnaje, potkat se s fotbalovými přáteli a zahrát si“, řekl k ambicím holek tréňa Jéňa Štol.

A děvčata si za snahu z Měchenic od Vltavy přivezla malý pohár za 5. místo. „Pořadatelé navíc ocenili náš přístup i pozvánkou na další ročník svého turnaje a individuální pochvalu si odvezla za své výkony i naše brankářka Karolína Podsedníčková. Zajímavostí určitě také bylo, že Karolína chytala ze zdravotních důvodů, protože laboruje se zraněným kolenem a tak jsme nechtěli zbytečně riskovat její účastí v poli. Jinak je totiž šikovnou útočnicí. A naopak nám díky tomu v poli hrály hned dvě brankářky, Kateřina Vávrová v záloze a Adriana Veselá v útoku. A Katka dokonce vstřelila nejhezčí gól turnaje dalekonosnou ranou přímo do šibenice!“, doplnil další postřehy Jéňa Štol.

Naše sestava: Karolína Podsedníčková – Eliška Živělová, Erika Doubková, Marcela Taušová, Kateřina Vávrová, Adriana Veselá, Pavlína Forstová, Lucie Ničová

Trenér: Jan Štol, kustod: Rudolf Kožený, řidiči: Robert Pánek, Karel Horna a Zbyněk Slouka

Podobné příspěvky