Také v dubnu mezinárodní turnájek

O uplynulé předposlední dubnové sobotě se děvčata fotbalového TJ Čert Fénix zúčastnila mezinárodního turnaje v malé kopané, který na trávě v Měchenicích zorganizoval ASC Wirsbo Praha. Za skutečně aprílového počasí si to sedmero týmů rozdalo mezi sebou systémem každého s každým. A Čertice dosáhly velmi pěkných výsledků. Ze šesti odehraných duelů podlehly pouze 0:1 suverénnímu vítězi z německého Mariendorferu. Postupně potkaly Jílové (0:0), Mariendorfer A (0:1), Mariendorfer B (0:0), Lečice (1:0), Helgoland (1:0) a Měchenice (0:0). Do tabulky si tak připsaly 9 bodů a aktivní skóre 2:1. Obě jejich branky vstřelila Jana Gáborová.

V konečném pořadí se ze zisku devíti bodů radovaly hned tři celky (německý Mariendorfer B, domácí Měchenice a TJ Čert Fénix), které navíc mezi sebou navzájem uhrály vždy remízu a tak o jejich umístění na 2. – 4. místě rozhodovalo skóre. A to poslalo jabloneckou výpravu na bramborovou 4. pozici.

„I tak je to skutečně cenný úspěch, vždyť stále ještě zcela začínáme. V celém turnaji jsme prohráli pouze jednou s celkovým vítězem, který vyhrál úplně vše! A to ještě jen 0:1 hodně nešťastným gólem. Sice jsme moc branek nevstřelili, ale zase jsme inkasovali za celou dobu jen jednou a to je hodně pěkné! Pohár za jindy nešťastné 4. místo je v tomto případě příjemnou odměnou navíc, zvláště když jsme uhráli stejně bodů jako druhé Němky a třetí domácí Měchenice!“, zhodnotil vystoupení svých svěřenkyň trenér jabloneckých děvčat Jan Štol.

Sestava TJ Čert Fénix Jablonec nad Nisou:

Veselá – Hroncová, Ničová, Taušová, Samodeiko, Gáborová

Podobné příspěvky