Březen opět mezinárodní

Po kratší pouze tréninkové pauze jsme se v sobotu 11. 3. 2017 opět vrátili také k herní aktivitě. V našem hlavním městě jsme se zúčastnili mezinárodního halového turnaje žen pořádaného ASC Wirsbo Praha.

Spravedlivým systémem každého s každým naše děvčata postupně změřila své síly s farmou pražských Bohemians TJ Sokol Měchenice (0:1), TJ Jílové (0:0), DFK Mnichovo Hradiště (1:3), SV Möhringen B (0:1), SK Velká Lečice (0:1) a SV Möhringen A (1:0).

Do turnaje jsme vstoupili z nejrůznějších příčin pouze s jednou hráčkou na střídání v sestavě:

Mária Hroncová – Eliška Živělová, Veronika Štulíková, Jana Gáborová, Martina Ondříšková a Karolína Podsedníčková.

Bohužel hned v úvodních minutách prvního duelu se nám zranila s kolenem Karolína Podsedníčková a turnaj pro ni tím bohužel skončil a tak děvčata dohrávala vše bez možnosti byť chvilkového odpočinku na střídačce. Na jejich silách to bylo postupem času stále zřetelněji znát, zvláště když přišlo i další zranění v podobě kolene Elišky Živělové, která však statečně turnaj přesto dohrála. Výsledky však byly překvapivě dobré a při porážkách o jediný gól se na nich notně podepisovala i nehorázná smůla. Celý tým byl za snahu odměněn především v posledním duelu, ve kterém překvapivě zvítězil nad favorizovanými Němkami SV Möhringen A a unikl tak s přehledem z poslední příčky.  Navíc tím mimo jiné též dopomohl k zisku bronzového poháru za celkové 3. místo přátelům z DFK Mnichovo Hradiště.

Až na dvě větší zranění tak lze pražský turnaj hodnotit jen pozitivně. Pevně věříme, že se Kája i Eliška co nejdříve uzdraví! To jim pochopitelně celý tým z celého srdce přeje!!! A jak poznamenal trenér Jan Štol, že získané herní zkušenosti posunou především naše zcela začínající hráčky zase o krůček dále!

Podobné příspěvky